OMÜ ve GRÜ Arasında TTO İş Birliği
02 Kasım 2018, Cuma - 10:23
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 15:04

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Giresun Üniversitesi (GRÜ) arasında Teknoloji Transfer Ofisi’nin geliştirilmesi ve hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

İş birliğinin detaylarını görüşmek için bir araya gelen GRÜ Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Serkan Soylu, Samsun Teknopark Genel Müdürü Dr. Buğra Çolak, Genel Müdür Yardımcısı Osman Özkoç, OMÜ-TTO Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Mortaş, GRÜ Öğr. Üyesi Doç. Dr. Galip İçduygu ve GRÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muhammet Anıl Kaya; GRÜ Rektörlüğünde toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının ardından iş birliği kararının, GRÜ Teknoloji Transfer Ofisi’ne birçok yönden katkı sağlayacağına inandığını söyleyen GRÜ Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun "Bu iş birliği GRÜ Teknoloji Transfer Ofisi’ne güç katarak, daha iyi hizmet vermesine vesile olacaktır." dedi.

Samsun Teknopark Genel Müdürü Dr. Buğra Çolak ise iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, aynı şekilde OMÜ-TTO Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Mortaş de "OMÜ-TTO olarak GRÜ-TTO’ya gerekli bilgi ve desteği sağlayacağız” diyerek iki üniversite arasındaki bilgi ve fikir akışının önemine dikkat çekti.