MENU

BAPSİS Başvuruları
07 Kasım 2023, Salı - 11:14
Güncelleme: 07 Kasım 2023, Salı - 11:14
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Üniversitemiz destekli BAP projelerin iş/işlemlerinin yürütülmesinde BAP Otomasyon sisteminden yeni BABSİS sistemine geçilmiştir. Bu kapsamda, kullanılan eski BAP Otomasyonu (https://bap.omu.edu.tr) BAP proje başvurularına kapatılmış olup, yalnızca TTO Danışmanlık Proje başvuru iş/işlemleri yürütülecektir.

 

2023/146 sayılı Senato Kararıyla yürürlüğe giren BAP Uygulama Yönergesi ve 2023/271 sayılı Senato Kararıyla yürürlüğe giren BAP Uygulama Esasları ve Araştırmacı Bilgilendirme Kılavuzu kapsamında yeni BAP proje başvuruları, yeni BAPSİS (https://bapsis.omu.edu.tr) üzerinden alınacaktır.

 

Daha önceden başlayan ve devam etmekte olan BAP projelere ait ara rapor, sonuç raporu, ek talepler (ek süre, ek ödenek, kalemlerarası aktarım, proje kapatma, proje başlığı değiştirme vb.) tüm idari işlemler, yeni BAPSİS (https://bapsis.omu.edu.tr) üzerinden yapılacaktır. Eski BAP Otomasyonundan yapılan talepler gündeme alınmayacaktır.

 

Daha önceden başlayan ve devam etmekte olan BAP projelerin satınalma-avans-yolluk-bursiyer talepleri, devam etmekte olan projelerdeki desteklenen kalemlere (malzemenin/hizmetin adı, miktarı ve türü vs.) uygun olacak şekilde proje yürütücüleri tarafından yeni BAPSİS (https://bapsis.omu.edu.tr) üzerinden giriş yapılarak talep edilecektir.

X
Secure Login

This login is SSL protected