MENU

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nda ‘Etkili İletişim’ Anlatıldı
26 Mayıs 2023, Cuma - 08:34
Güncelleme: 26 Mayıs 2023, Cuma - 09:11
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) tarafından, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nın; (Bafra-TSO) Yönetim Kurulu, Meclis, Meslek Komitesi ve Disiplin Kurulu Üyelerine ‘Etkili İletişim’ konulu seminer verildi.

Bafra-TSO ile OMÜSEM işbirliğinde gerçekleşen etkinlikte seminer veren OMÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Nur Erdem,  “iletişim: bilgi, düşünce, tutum ve duyguların bir kişiden veya gruptan ötekine (ya da diğerlerine) özellikle semboller yoluyla iletilmesidir.” dedi.

İletişimin tarihsel değişimine de değinen Doç. Dr. Nur Erdem; iletişim kavramı, temel öğeler, iletişim türleri, iletişim engelleri, etkili mesaj iletimi, kurum kültürü, kurum kimliği, kurumsal aidiyet ve kurumsal imaj konulu başlıklarından oluşan sunumunu, güncel yaşamdan örnekler vererek, interaktif şekilde tamamladı.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, “Yönetici eğitimleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu eğitimin yanı sıra önümüzdeki günlerde üyelerimizden gelen talepler neticesinde, üyelerimize yönelik farklı eğitimler düzenleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve Meclis Başkanı Hakan Yıldırım;  Meclis, Meslek Komitesi ve Disiplin Kurulu üyelerine katılımlarından dolayı Doç. Dr. Erdem’e ise sunumu ve anlatımından dolayı teşekkür etti.

Etkinlik çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected