MENU

OMÜ-ÇEVSAM Moderatörlüğünde Hitit Üniversitesinde “Sanayide Yeşil Dönüşüm” Paneli
15 Aralık 2022, Perşembe - 13:45
Güncelleme: 15 Aralık 2022, Perşembe - 13:45
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezince (OMÜ-ÇEVSAM) Hitit Üniversitesi Teknokent Toplantı Salonu’nda “Sanayide Yeşil Dönüşüm” paneli gerçekleştirildi.

Çorum İş Kadınları Derneği daveti ile iş insanlarına yönelik “Sanayide Yeşil Dönüşüm” paneli; Hitit Üniversitesi, Orta Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (OKSİFED), Çorum Organize Sanayi ve İşadamları Derneğinin (ÇOSİAD) katılımlarıyla düzenlendi.

Panele; Çorum Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yetkilileri, sanayiciler, çevreci firmaların temsilcileri katıldı.

Yeşil dönüşüme dair her şey

Moderatörlüğünü ÇEVSAM Müdürü Prof. Dr. Yüksel Ardalı’nın üstlendiği panelde; sınırda karbon düzenlemesi, döngüsel ekonomi ve endüstriyel emisyon ilişkisi hakkında bilgilendirmeler ve son zamanlarda üzerinde çokça konuşulan karbon ticareti, karbon ayak izi ve azaltılması, karbon kaçağı, endüstrilerde yeşil değişim, döngüsel ekonomi, temiz üretim ve sıfır atık gibi pek çok konu mercek altına alındı.

Ardından genel durum değerlendirmesi yapılarak çıktı raporları hazırlandı.

Panel, Başer Ağır Makine San. Tic. Ltd. Şti. yetkilileri ile Çorum İş Kadınları Derneği Başkanı Semrin Kaleli tarafından ÇEVSAM Müdürü Prof. Dr. Yüksel Ardalı’ya plaket sunulması ile sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected