MENU

OMÜ, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’i Konuk Etti
31 Ekim 2022, Pazartesi - 15:03
Güncelleme: 31 Ekim 2022, Pazartesi - 15:05
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından Türkiye'de eğitim alan uluslararası öğrencilere RTÜK hakkında bilgi verilmesi, RTÜK'ün uluslararası deneyimlerinin paylaşılması ve öğrencilere ait bilgi havuzu oluşturularak uluslararası iş birliği imkânlarının değerlendirilmesi amacıyla 12. Uluslararası Gelecekle İletişim Çalıştayı düzenliyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), "Kurtuluş Savaşının 100. Yılında Medya" ana temasıyla bu yıl Samsun, Amasya ve Sivas illerinde düzenlenen bu çalıştayın ilk gününe ev sahipliği yaparak birçok önemli konuğu ve uzman katılımcıları Atatürk Kültür Merkezinde ağırladı.

Çalıştay öncesi Samsun’a gelen RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve beraberindekiler, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret ederek çalıştaya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Ziyarete; Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Üst Kurul Başkan Vekili Orhan Karadaş, RTÜK Üyesi Nurullah Öztürk, RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk da katıldı.

Ziyaret hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

X
Secure Login

This login is SSL protected