MENU

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na OKAF Ziyareti
17 Ekim 2022, Pazartesi - 16:53
Güncelleme: 18 Ekim 2022, Salı - 09:38
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk, Genel Sekreter Prof. Dr. İdris Varıcı, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti.

TSO’nun hizmet binasındaki görüşmede; 20-21 Mart 2023 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, OMÜ ev sahipliğinde ve 10 üniversitenin paydaşlığında düzenlenecek olan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF) ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

‘Bu Fuarda Kariyer Var’ sloganıyla gerçekleşecek önemli organizasyonda sıkı bir çalışma temposuna girdiklerini belirten Prof. Dr. Batuk ve Prof. Dr. Varıcı, üniversite öğrencileri başta olmak üzere gençlerin kamu sektöründen farklı kurumlar ve özel sektörden yüzlerce firmayla iletişim kurarak kariyer fırsatlarına yön vereceklerini ifade etti.

Görüşmeden dolayı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Batuk ve Genel Sekreter Prof. Dr. Varıcı’ya teşekkür eden Samsun TSO Başkanı Murzioğlu ise iki kurum arasındaki paydaşlık ilişkilerinin bölgeye değer katacağını söyledi.

Karşılıklı fikir ve izlenimlerin aktarıldığı ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected