OKTAM Kadınlar Korosu, Yeni Koristlerini Bekliyor
12 Ekim 2022, Çarşamba - 09:51
Güncelleme: 12 Ekim 2022, Çarşamba - 11:50

Değerli OMÜ Ailesi,

Kadın akademisyenler ve idari personelden oluşan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kadın ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKTAM) Kadınlar Korosu”, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi öğretim üyesi Doç. Dr. Bahar Güdek’in şefliğinde çalışmalarına devam etmektedir. Kurulduğundan itibaren koromuz, biri Amasya Üniversitesinde olmak üzere 4 konser gerçekleştirmiştir.

2022 – 2023 eğitim-öğretim döneminde koromuz, çalışmalarına kaldığı yerden devam edecektir. Koromuz  Atakum’da Güzel Sanatlar Kampüsü Müzik Eğitimi Binası’nda 13  Ekim 2022 Perşembe akşamı 17:30’da yeni repertuvarımızla ve yeni koristlerimizle çalışmalarına başlayacaktır. Siz yeni koristlerimizi aramızda görmek istiyoruz. Çalışmalarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak isterseniz (0362) 312 19 19 / 5363 ve 4189 dâhilî numaralarından ve  okam@omu.edu.tr mail adresinden bize ulaşabilirsiniz. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.

Prof. Dr. Hatice Kumcağız

OKTAM Müdürü