OMÜ Rektörü Ünal’dan SAMÜ Rektörü Aydın’a Tebrik Ziyareti
16 Eylül 2022, Cuma - 18:51
Güncelleme: 21 Eylül 2022, Çarşamba - 14:08

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, 15 Eylül 2022 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörlüğüne tekrar atanan Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti.

SAMÜ’nün kent merkezinde konumlu Rektörlük Ofisi’ndeki ziyarete OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk da eşlik etti.

Ziyarette Rektör Ünal, mevkidaşı Rektör Aydın’a görevinde muvaffakiyet dileyerek, tekrar tevdi edilen bu görevin SAMÜ ve şehir açısından hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Buluşmada Rektör Aydın, şehrin ikinci devlet üniversitesi olan SAMÜ’nün fiziksel gelişimi, akademik ve bilimsel çalışmaları ile performansına dair OMÜ Rektörü Ünal’a bilgiler verdi.

Görüşmede ayrıca, Samsun Çarşamba Havalimanı’nda başarıyla gerçekleştirilen TEKNOFEST’22 ile ilgili görüşler paylaşılırken her iki üniversitenin geleceğe yönelik perspektifleri hakkında da değerlendirmeler yapıldı.

Ziyaret, Rektör Ünal’ın, SAMÜ Rektörü Aydın’a hediye takdim etmesiyle noktalandı.