MENU

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ile Nanobilim ve Nanoteknoloji Öğrencileri, ODTÜ’teki NANOTR16 Kongresi’nde OMÜ’yü Başarıyla Temsil Etti
11 Eylül 2022, Pazar - 20:12
Güncelleme: 08 Şubat 2023, Çarşamba - 14:45
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Danışmanlıklarını Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Engin Burgaz'ın yaptığı doktora öğrencilerinden Merve Şehnaz İşyarlar, Murat Özlek ve lisans öğrencilerinden Abdulkadir Çavdar, katıldıkları NANOTR-16 Konferansı’nda yaptıkları sunumlarla göz doldurdu.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve Hacettepe Üniversite tarafından düzenlenen ve Ankara’da gerçekleştirilen kongrede; Merve Şehnaz İşyarlar “Effects of Micro and Nano-Sized Metal Particles on Electrical Properties of Carbon Nanofibers”, Murat Özlek “Effects of Morphological Changes on Electrical Conductivity of Metal-Containing Carbon Nanofibers" ve Abdulkadir Çavdar ise “Fabrication of Bilayer Small Diameter PCL-Heparin/TPU-Chitosan Vascular Graft (Artifical Blood Vessel) via Electrospinning Method” adlı çalışmalarını sözlü olarak sundu.

X
Secure Login

This login is SSL protected