YÖK Başkanı Özvar’dan OMÜ’ye Ziyaret
03 Eylül 2022, Cumartesi - 19:09
Güncelleme: 05 Eylül 2022, Pazartesi - 13:42

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Samsun’da bulunan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’dan Üniversitesinin gerçekleştirdiği çalışmalar ve hedefler hakkında bilgi aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşme sonrası YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, OMÜ Şeref Defteri’ni de imzaladı.

Rektör Ünal, olumlu düşüncelerinden dolayı YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a teşekkürlerini ifade etti. YÖK Başkanı Prof. Özvar ise üniversitenin çalışmalarını takdirle karşıladığını ifade ederek Rektör Ünal başta olmak üzere tüm akademik ve idari personele teşekkür etti.

Görüşmede; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Sevim Alışır, Prof. Dr. Mahmut Başoğlu ve Genel Sekreter Doç. Dr. İdris Varıcı da hazır bulundu.

Ziyaret hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.