Rektör Ünal, Benadir Üniversitesi Rektörü Hassan’ı TEKNOFEST Karadeniz’de Ağırladı
02 Eylül 2022, Cuma - 17:32
Güncelleme: 02 Eylül 2022, Cuma - 18:07

Somali’nin Benadir Üniversitesi Rektörü Dr. Mohamed Mohamud Hassan ve üniversite heyeti, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın daveti üzerine Teknofest Karadeniz’e katıldı.

Daha önce ilişkileri geliştirmek ve iş birliği yapmak üzere görüşmeler gerçekleştirilen Benadir Üniversitesi yetkilileri, OMÜ standını ziyaret ederek uluslararası teknoloji yarışması olan Teknofest hakkında Rektör Ünal ve üniversite görevlilerinden bilgi aldı ve çalışmaları yerinde inceledi.

Benadir Üniversitesi Rektörü Hassan, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivalini yerinde deneyimleme olanağı sağladığı için Rektör Ünal’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Sevim Alışır, Prof. Dr. Mahmut Başoğlu, Genel Sekreter Doç. Dr. İdris Varıcı, Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Said Kurşunoğlu da hazır bulundu.