Ondokuz Mayıs Üniversitesinden Dev Teknofest Çekilişi
29 Ağustos 2022, Pazartesi - 18:00
Güncelleme: 05 Eylül 2022, Pazartesi - 09:17

Millî Teknoloji Hamlesi ile yükselen festival Teknofest,

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen; Türkiye’nin millî teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen ilk ve tek havacılık, teknoloji ve uzay teknolojisi festivalidir.
Bu sene Samsun’da gerçekleşecek festival için Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Teknopark ve OMÜ-TTO’dan hediye yağmuru!

1.’ye laptop, 2.’ye tablet, 3.’ye akıllı saat ve 10 kişiye uçak maketi verilecektir.

Hediyelerimizi kazanmak için yapmanız gerekenler çok basit; “@samsunteknopark, @omü_tto, @ondokuz_mayis_üniversitesi hesaplarını takip etmek, Standımızda fotoğraf çekilerek; @ondokuz_mayıs_üniversitesi, @samsunteknopark, @omü_tto hesaplarını etiketleyip story paylaşımı yapmak, (24 saat kaldığına dair ispat istenecektir). Postumuzu beğenmek, #teknofestomü hashtagi ile en az 3 arkadaşını postumuzun altına etiketlemek ve postu kaydetmek.”

Başlangıç Tarihi: 30.08.2022
Son Katılım Tarihi: 04.09.2022
Çekiliş Tarihi: 05.09.2022 Saat: 18.00

Çekilişe katılmak için aşağıdaki linki tıklayınız