Fen Bilgisi Öğretmenlerine Yönelik Proje Hazırlama Eğitimleri Devam Ediyor
21 Haziran 2022, Salı - 09:39
Güncelleme: 08 Şubat 2023, Çarşamba - 14:45

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Ergun yürütücülüğünde gerçekleştirilecek olan ‘Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans Öğrencilerine Yönelik Eğitim Alanında TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Proje Hazırlama-II’ eğitimi TÜBİTAK-BİDEB 2237A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında tekrar desteklenmeye uygun görüldü.

İlki 2021 yılında 8 farklı üniversiteden Fen Bilgisi alanında uzman akademisyenler tarafından çevrim içi gerçekleştirilen eğitim sonunda TÜBİTAK desteği alan Fen Bilgisi öğretmen adaylarının artmasıyla tekrarlanmasına karar verilen eğitimde öğretmen adaylarına proje yönetimi ile ilgili tüm proje bileşenleri anlatılıyor.

5-8 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinlikte Fen Bilgisi Öğretmenliği lisans programında okuyan üniversite öğrencilerinin eğitim alanında proje önerisi hazırlamaları için gerekli olan teorik ve uygulamalı bilgi ve becerileri kazandırmak amaçlanıyor.