Endonezyalı Öğrenciler için İlahiyat Alanında Eğitim Desteği Talebi
05 Haziran 2022, Pazar - 15:03
Güncelleme: 06 Haziran 2022, Pazartesi - 09:13

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk, Endonezya Din Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve Endonezya Baş İmamı Prof. Dr. Nasaruddin Umar’ı ziyaret etti.

Güney Doğu Asya’nın en büyük camisi olan İstiklal Camisindeki makamında gerçekleşen görüşmede, Prof. Umar, OMÜ’den Endonezyalı öğrenciler için İlahiyat alanında eğitim desteği arzusunu ifade etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk, Umar’ın isteğine ikili iş birlikleri kapsamında Üniversite olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyleyerek cevap verdi.

Ziyarete OMÜ Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. Mustafa Said Kurşunoğlu ve Türkiye Endonezya Eğitim Vakfı Başkanı Doddy C. Hidayat Putra da katıldı.