Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aktaş’a Yurt Dışı Daveti
21 Eylül 2022, Çarşamba - 11:21
Güncelleme: 21 Eylül 2022, Çarşamba - 11:21

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Aktaş, akademik birikimi ve tecrübesini aktarmak üzere Endonezya’ya davet edildi.

OMÜ’nün ikili anlaşma kapsamında iş birliğinde olduğu Endonezya Politeknik Negeri Jakarta Üniversitesinden davet alan Prof. Dr. Mustafa Aktaş, “Elektrikli Araçlar Teknolojisi” üzerine verdiği açılış konferansının ardından Politeknik Negeri Jakarta Üniversitesinde bir dizi ders verecek.

Konferans ve derslerin, OMÜ Mühendislik Fakültesi ile Politeknik Negeri Jakarta Üniversitesi arasındaki iş birliğini yeni bir aşamaya taşıması öngörülüyor.

Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Bölümünü temsil etmekten duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu belirten Prof. Dr. Mustafa Aktaş, davetin, OMÜ’nün uluslararası tanınırlığına ve bilinirliğine katkı sağlamasını ümit ettiklerini dile getirdi.