OKTAM, Grupla Çalışma Teknikleri Eğitimi Gerçekleştirdi
03 Haziran 2022, Cuma - 15:16
Güncelleme: 03 Haziran 2022, Cuma - 15:23

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kadın ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKTAM) ile Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen eğitimler devam ediyor.

OKTAM koordinatörlüğünde organize edilen eğitim kapsamında, Samsun Kadın Konukevi ve Samsun Şiddet Önleme ve İzleme Merkezinde çalışan meslek elemanlarına, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğr. Gör. Aysu Gül Şanli tarafından “Grupla Çalışma Teknikleri” konulu eğitim verildi.

Eğitimde Gül Şanli, grupla çalışırken dikkat edilmesi gerek hususlardan, grupla çalışma egzersizlerinden ve grupla öğretim teknikleri konularında bilgi verdi. Gül Şanli, “öğrenmek eğlencelidir” ilkesine vurgu yaparak grupla çalışma yaparken yapılan uygulamalı çalışmaların hedefe ulaşmadaki önemine değindi.

Çeşitli video ve görsellerin sunulduğu, uygulamaların yapıldığı eğitimde katılımcıların soruları yanıtlanarak eğitim tamamlandı.