Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğrencilerinin Projelerine TÜBİTAK’tan Destek
26 Mayıs 2022, Perşembe - 09:39
Güncelleme: 08 Şubat 2023, Çarşamba - 14:45

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü lisans öğrencileri Eren Yaşar ve Rabia Dalkürek'in sunduğu 2 ayrı proje, TÜBİTAK-2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye uygun görüldü.

Arş. Gör. Dr. Adem Kocaman'ın danışmanlığında plasental genetik analizlerin yürütüleceği projelerde Eren Yaşar ve Rabia Dalkürek, farklı genlerin ifade düzeylerini analiz ederek, bu genlerin plasental hastalıklarla olası ilişkilerini araştıracaklar.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak akademisyenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.