Eğitim Fakültesi Öğrencileri Proje Başarılarına Devam Ediyor
20 Mayıs 2022, Cuma - 13:19
Güncelleme: 08 Şubat 2023, Çarşamba - 14:45

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Proje Hazırlama Dersi kapsamında Dr. Belgin Bal İncebacak tarafından yürütülen dersin proje kabul çıktıları devam ediyor.

Daha önce OMÜ Öğrenci projeleri destek programı 2021/1 çağrısı kapsamında 6 öğrencinin danışmanlığı ile projesi geçen İncebacak’ın 5 öğrencisinin daha projesi desteklenmeye layık bulundu.

Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği lisans öğrencisi Emir Batuhan Bütün ve Okul Öncesi ve Almanca Öğretmenliği lisans öğrencisi Fatma Dinç’in yazdığı "60-72 ay Çocuklarda Yaratıcı Dramanın Fen Deneylerindeki Kavramların Kazandırılmasına Etkisi" isimli projesi TÜBİTAK-2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye uygun bulundu.

Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği lisans öğrencisi Cengiz Aysan’ın yazdığı "Kaşif Kitapçığı (Boya Üretimi)" isimli projesi TÜBİTAK-2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklendi.

Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Matematik Bölümü lisans öğrencisi Hava Başak Çankaya’nın yazdığı "Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Pandemi Sonrası Yüz Yüze Eğitime Geçiş Sürecinde Belirsizliklerinin İncelenmesi" isimli projesi TÜBİTAK-2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenecek.

Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencisi Elif Ece Zehra Koç'un hazırlandıkları TÜBİTAK 2209-A "Bitmeyen Enerjiye Dayalı Akıllı Tarım Uygulaması"  isimli projesi de kabul edildi.

Yine Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri bölümü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencisi Gülser Kenber, Baki Ekiz ve Özel Eğitim Bölümü öğrencisi Elif Şanlı'nın hazırlandıkları TÜBİTAK 2209-A "Enürezis ile İlgili Bilgilendirme ve Farkındalık Kitapçığı Hazırlama" isimli projesi desteklenmeye layık görüldü.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak akademisyenimizi ve öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.