Metalurji ve Malzeme Mühendisliğinin Proje Başarısı
20 Mayıs 2022, Cuma - 12:42
Güncelleme: 08 Şubat 2023, Çarşamba - 14:45

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği öğrencilerinden Kerem Arpacıoğlu, Şevval Eren, Sıla Oral ve İlkan Çetinkaya'nın "Yeşil-Biyokompozit Yalıtım Malzemesi Üretimi" başlıklı projesi Arş. Gör. Dr. Tuğba Mutuk danışmanlığında TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Ayrıca Malzeme Mühendisliği öğrencilerinden Sıdkı İbrahim Karatutlu ve Alperen Canbulat'ın "Elektronik Teknolojisinde İleri Dönüşüm"  başlıklı projesi Dr. Öğretim Üyesi Sinem Çevik danışmanlığında TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenecek.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak akademisyenlerimizi ve öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.