Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Projelerine TÜBİTAK’tan Destek
20 Mayıs 2022, Cuma - 12:26
Güncelleme: 08 Şubat 2023, Çarşamba - 14:45

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) bünyesinde düzenlenen önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerine proje kültürü kazandırmaya yönelik hazırlanan Proje Hazırlama Eğitimi çıktılarını vermeye başladı.

Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği lisans öğrencisi Selin Uzun ve Okul Öncesi Öğretmenliği lisans öğrencisi Zeliha Ece Tozlu’nun, Proje Hazırlama Eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra Arş. Gör. Aslı Sarışan Tungaç danışmanlığında hazırladıkları "İlkokullarda 7R Kuralı ile Bilinçli Tüketici Olmak" isimli projesi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye uygun bulundu.

İlkokul öğrencilerine yönelik hazırlanan proje kapsamında, 7R felsefesiyle sürdürülebilirlik bilincinin oluşturulmasının yanı sıra öğrencilerin bilinçli birer tüketici olmaları konusunda bir araştırma yürütülecek.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.