Mayıs’tasarım Samsun İki Bin Yirmi İki Tasarım Günleri Başladı
12 Mayıs 2022, Perşembe - 17:36
Güncelleme: 13 Mayıs 2022, Cuma - 11:50

Mayıs’tasarım Samsun İki Bin Yirmi İki tasarım günleri Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Ballıca Kampüsünde düzenlenen açılış programı ile başladı.

SAMÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mimarlık Fakültesi ve Mimarlar Odası Samsun Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği tasarım haftasının açılış programına SAMÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Sancak, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, OMÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Sağlam, SAMÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Halil İbrahim Düzenli, Samsun Mimarlar Odası Başkanı Burak Şener ile birlikte SAMÜ ve OMÜ öğrencileri katıldı.

13 atölyenin gerçekleştirileceği ve mimarlık ile ilgili önemli isimlerle bir araya gelinecek olan Mayıs’tasarım Samsun İki Bin Yirmi İki tasarım günlerinde 3 sergi ve 3 gezi düzenlenecek. Etkinlik toplamda altı gün sürecek.