MENU

Rektör Ünal, Kick-Boks Şampiyonasında Madalya Kazanan Sporcuları Kabul Etti
29 Mart 2022, Salı - 19:00
Güncelleme: 29 Mart 2022, Salı - 19:00
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Türkiye Üniversitelerarası Kick-Boks Şampiyonasında 6 madalya kazanan Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerini kabul etti.
OMÜ Rektörlüğünde gerçekleşen görüşmeye; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Prof. Dr. Selim Eren, Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Soner Çankaya, Arş. Gör. Muhammet Kusan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Güngör Kural ve Antrenör öğrenci Çağlar Egemen ile madalya kazanan Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Yunus Erçin, Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Gizem Kocaoğlu, Spor Yöneticiliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Ertuğrul Arslan, Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Görkem Damar, Antrenörlük Bölümü 2. sınıf öğrencisi Begonya Dilara Çetinkaya, Spor Yöneticiliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Mehmet Mert Can katıldı.


“Başarı hikâyenizle diğer öğrencilere örnek olacaksınız”


Başarıları dolayısıyla öğrenci sporcuları tebrik eden Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, “Gerçekten gurur duyduk. Sizin başarınız bizim başarımız, umarım bu başarılarınız yükselerek devam eder. Her şeyden önce başarı hikâyenizle diğer öğrencilere örnek olmanız bizler için daha da önemli. Sizin başarınız birçok insanı ben de yapabilirim diye güdüleyecektir, bu kampüs kültüründe önemli bir şey. Sporcu olarak kendinizi kontrol edebiliyorsanız sporcusunuzdur. Her şartta kendinizi kontrol etmeniz gerekir. Beden eğitilse bile ruh eğitilmediği zaman düşünce kontrolsüzlüğü ve öfke kontrolsüzlüğü olur bu durum da spor hayatınıza olumsuz etki yapacaktır. Bir sporcunun başarılı olabilmesi için bu ikisi de olmalıdır.” ifadelerini kullandı. 
Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesinden 9 öğrenci sporcuyla 16-18 Mart 2022 tarihinde Erzurum’da gerçekleşen şampiyonaya katılım sağlandı. Şampiyonada altın madalya kazanan OMÜ’lü sporcular Avrupa’da düzenlenecek olan Üniversitelerarası Kick-Boks Şampiyonasına katılmaya da hak kazandı.

X
Secure Login

This login is SSL protected