MENU

İİBF’de Kariyer Günleri’22 Etkinliği
28 Mart 2022, Pazartesi - 12:26
Güncelleme: 29 Mart 2022, Salı - 05:04
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Uluslararası Ticaret Ve Lojistik Topluluğu, düzenlediği “Kariyer Günleri’22” etkinliğinde alanında uzman farklı isimleri öğrencilerle buluşturdu.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Konferans Salonu’ndaki etkinlik; iş dünyasının farklı sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların başarılı ve deneyimli yöneticilerinin ve girişimcilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Topluluk Danışmanı Arş. Gör. Dr. Metin Korkmaz ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Görkem Güngörmez’in açılış konuşmalarıyla başlayan etkinliğe; Borsan Kablo Satın Alma Uzmanı Yeliz Bebek, üniversite öğrencilerine ücretsiz ürün ve hizmet sağlayan Askıda Ne Var? Kampüste Ne Var? adlı sosyal girişim platformunun Genel Müdürü Sanem Yıldız, SAMEKS Dış Ticaret Eğitim Ve Danışmanlık Kurucu Ortağı Sefa Sevindik, Ceynak Lojistik Şube Müdürü Ali Seven, Kavçim Çimento Sanayi İhracat Uzmanı Zeynep Şen konuk oldu.

Yağmur Gül Hendekci, Batuhan Mirhat Duyak, Şevval Aköz ve Metehan Karaman’ın sunumlarıyla 2 gün süren etkinlikte; İİBF öğrencileri, iş insanlarının deneyimlerinden istifade etme olanağı buldukları gibi onlarla sahne arkasında da bir araya gelme fırsatı elde etti.

Etkinlik kapsamında sunum yapan iş insanlarına Uluslararası Ticaret ve Lojistik Topluluğu Yönetim Kurulu üyeleri Dilan Koçdemir, Aisuluu Chynyshbaeva ve Şule Battal, OMÜ fidan bağış belgelerini takdim etti.

X
Secure Login

This login is SSL protected