Rektör Ünal, ÖSYM Koordinasyon Toplantısı’na Katıldı
23 Mart 2022, Çarşamba - 16:52
Güncelleme: 24 Mart 2022, Perşembe - 10:52

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, ÖSYM Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. Toplantıda, Samsun ilinde yapılacak ÖSYM'ye ait sınavlarla ilgili kurum yetkilileriyle fikir alışverişinde bulunuldu.

Uzaktan konferans yöntemiyle düzenlenen toplantıya; Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın yanı sıra Samsun Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Ali Oruç, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Abdulkadir Dizman, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aksakal ve ÖSYM Koordinatörü Prof. Dr. Lokman Çilingir katıldı.

Toplantıda, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, kurum yetkililerine ÖSYM'nin yapacağı sınavlar hakkında bilgilendirmede bulundu. Okulların yerinde incelenerek sınav gününde sıkıntı yaşanmayacak şekilde hazır hale getirildiğini belirten Rektör Ünal, sınav görevlendirmelerinin adaleti esas alarak yapıldığını söyledi.

Toplantı katılan kurumlarla yapılacak sınavlara ve sınav gününe ait durum değerlendirmesi yapılmasıyla sona erdi.