Rektör Ünal, Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısına Katıldı
21 Mart 2022, Pazartesi - 17:15
Güncelleme: 24 Mart 2022, Perşembe - 10:53

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Samsun Üniversitesinde (SAMÜ) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında alınan/alınacak güvenlik tedbirlerinin değerlendirildiği Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın başkanlığında düzenlenen OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, SAMÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ve ilgili kamu kurum yöneticileri katıldı.

Fakülte ve yurt çevrelerinde gereken bütün tedbirleri alarak, öğrencilerimizin huzurlu bir ortamda eğitim almalarını ve akademik yılı başarıyla tamamlamalarını sağlamak için ilgili tüm kurumlarımızın koordinasyon halinde gayretli bir çalışma yürüttüğünü dile getiren Vali Dağlı, öğrencilerimizin güvenli bir ortamda eğitim almalarını temin ederken, suç ve suçluyla mücadelenin de tavizsiz bir şekilde sürdürüleceğini belirterek, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize derslerinde başarılar diledi.