TÜBİTAK ARDEB 1001 Bilgilendirme Etkinliği Büyük İlgi Gördü
24 Şubat 2022, Perşembe - 13:10
Güncelleme: 24 Şubat 2022, Perşembe - 15:43

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ve bölgede yer alan Amasya, Samsun, Çorum, Sinop ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversiteleri Teknoloji Transfer Ofislerinin iş birliği ile TÜBİTAK 1001 Bilgilendirme Etkinliği düzenlendi.

TÜBİTAK ARDEB 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı Tanıtım Etkinliği, OMÜ-TTO Koordinatörü Öğr. Gör. Eda Beylihan’ın moderatörlüğü ile gerçekleştirildi. Yoğun katılım ile başlayan etkinlik, Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Grubu Bilimsel Programlar Uzmanı Esra Karakılıç’ın TÜBİTAK ARDEB 1001 Programı hakkındaki bilgilendirmeleriyle devam etti.

Etkinlikte; başvuru koşulları, başvuru süreci ve bu süreçte dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili konulara değinilirken ARDEB hakkında da bilgi verildi.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, son bölümde görüş ve önerilerin alınmasıyla tamamlandı.