MENU

Albaraka Türk Katılım Bankası Samsun Sanayi Şubesinden Nezaket Ziyareti
08 Şubat 2022, Salı - 22:37
Güncelleme: 08 Şubat 2022, Salı - 22:37
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Albaraka Türk Katılım Bankası Samsun Şubesi yetkilileri Fevzi Gül ile Murat Tanrısever’i konuk etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette yetkililer Fevzi Gül ve Murat Tanrısever, Samsun Sanayi Şubesi olarak sundukları hizmetler, eğitime yönelik yürüttükleri çalışmalar ile gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri hakkında Rektör Ünal’a bilgi verdi.

Görüşmede Samsun’un Türkiye için önemli bir konumda olduğunu belirten Fevzi Gül ve Murat Tanrısever, OMÜ camiasına başarı dolu yıllar dileyerek gösterilen misafirperverlik adına Rektör Ünal’a şükranlarını sundu.

Rektör Prof. Dr. Ünal ise Samsun’un eğitim ve öğrenci dostu bir kent olarak öne çıktığına işaret ederken, OMÜ olarak Samsun’un başrolünde olacağı Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF’22) ve TEKNOFEST 2022’ye yoğun bir biçimde hazırlık yaptıklarını belirterek söz konusu çalışmaları konuklarıyla paylaştı.

Nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için konuklarına teşekkür eden Rektör Ünal, Albaraka Türk ailesine muvaffakiyet dileklerini iletti.

X
Secure Login

This login is SSL protected