Rektör Ünal’ın Konuğu Eski Başbakanlık Başdanışmanı Ömer Faruk Korkmaz
22 Aralık 2022, Perşembe - 15:48
Güncelleme: 22 Aralık 2022, Perşembe - 15:48

Eski Başbakanlık Başdanışmanı ve Türkiye’deki birçok sivil toplum kuruluşunun yönetim kurulu üyeliğini yürüten Dr. Ömer Faruk Korkmaz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete; Cihannüma Derneği Samsun İl Başkanı Eczacı Abdullah Yıldırım ile Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette konuk Dr. Ömer Faruk Korkmaz, görev yaptığı sivil toplum kuruluşlarının faaliyet alanları ve projeleri hakkında Rektör Ünal’a bilgi verdi.

Nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür eden Rektör Ünal da OMÜ olarak belirledikleri misyon gereğince geleceğe dönük perspektifler üretip, bu kapsamda yaptıkları atılımlar doğrultusunda önemli ve kayda değer mesafe katettiklerini vurguladı.

OMÜ’nün ‘araştırma üniversitesi’ olma hedefli çalışmalarını da konuklarıyla paylaşan Rektör Ünal, sivil toplum kuruluşlarıyla da sürekli iletişim hâlinde olduklarını ve OMÜ’nün katılımcı üniversite amacına uygun topluma hizmet ve sosyal sorumluluk projeleri üretilmesi için özen gösterdiklerini ve bu yönde teşvikte bulunduklarını dile getirdi.