OMÜ-TTO Rehberliğindeki Projeye TÜBİTAK’tan Destek
31 Ocak 2022, Pazartesi - 15:04
Güncelleme: 08 Şubat 2023, Çarşamba - 14:45

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Funda Serin’in yürütücüsü olduğu proje, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından destek almaya hak kazandı. Desteğe uygun görülen projeyle OMÜ Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) rehberliğinde hazırlanan çalışmalara bir yenisi daha eklenmiş oldu.

OMÜ-TTO, akademisyenlere ve girişimcilere verilen eğitim ve desteklerle değer katmaya devam ediyor. “3005 – Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında “Uzaktan Eğitim Odaklı Çevrimiçi Formel Mantık Öğretimi” başlıklı projesiyle Doç. Dr. Funda Serin, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü.

OMÜ-TTO, bölgedeki akademik çalışmaların hem ülkeye hem de araştırmacıya ekonomik değer kazandırması için çalışmalarına devam ediyor.