MENU

BasicEDU Proje Ekibi Erasmus Günlerini Kutladı
14 October 2022, Friday - 16:47
Updated: 17 October 2022, Monday - 11:04
Click to listenLISTEN
Share
A+ A-

BasicEDU-Temel Eğitim Yoluyla Dezavantajlı Kadınların Yetkinliklerinin Güçlendirilmesi için Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Model Geliştirme Proje Koordinatörlüğü, Erasmus Günleri’ni proje ortağı Canik Halk Eğitim Merkezi ile birlikte kutladı.

Ev sahipliğini Canik Halk Eğitim Merkezinin yaptığı programa; Canik Kaymakamı Mahmut Halal, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Emüce, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hanife Erdin, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Güngör Kural, BasicEDU Proje Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Senem Gürkan, projede görevli Şube Müdürü Ali Cengiz Ciğerci ve Arş. Gör. İrem Işık’ın yanı sıra Erasmus ofisinden Öğr. Gör. Esra Derle, projenin mentörlük ve güçlendirme eğitimlerini tamamlayan kadın mentör ve mentiler katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Canik Halk Eğitim Müdürü Zekeriya Özkan, projenin dezavantajlı kadınlara yönelik somut çıktılarından bahsetti. Proje Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Senem Gürkan’ın projenin faaliyetlerine değindiği konuşmasından sonra Erasmus Ofisinden Öğr. Gör. Esra Derle, Erasmus Günlerinin önemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erasmus+ programı dâhilindeki projelerin ve yararlanıcıların her kesime yayılmasına dikkat çeken Derle, tüm katılımcıların Erasmus Gününü kutladı.

Etkinlik, mentör ve menti olarak rol alan katılımcılara sertifika sunulmasıyla son buldu.

X
Secure Login

This login is SSL protected