Gündüz Bakımevinde Öğretmenler Günü Etkinliği
24 Kasım 2020, Salı - 12:30
Güncelleme: 08 Şubat 2021, Pazartesi - 10:56

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Gündüz Bakımevinde 24 Kasım öğretmenler günü kapsamında düzenlenen etkinlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk, öğretmenlerle bir araya geldi. Etkinliğe OMÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Güngör Kural, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Ali Cengiz Ciğerci, Gündüz Bakımevi Müdürü Esra Nur Özdemir de katıldı.

Öğretmenlerin gelecekte iyi bir nesil oluşturulması için temel yapı taşları olduğuna değinen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk, “Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir. Sizler olmadan doğru, temiz ve eğitimli bir geleceğe sahip olamayız. Verdiğiniz ve vereceğiniz tüm emekler için teşekkür ederim. Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.” dedi.

“Sonuçta her şey geleceğimiz ve onları yetiştiren şimdilerimiz için”

Gündüz Bakımevi öğretmenlerinin eksikleri, ihtiyaçları ve isteklerinin neler olduğuna değinilen etkinlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk, “Biz Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin gerekli tüm materyallerini sağlamaya çalışıyoruz. Bu noktada öğretmelerimizin eksik gördüğü araç gereçler olduğu takdirde biz bunların teminini sağlayarak kaliteli ve nitelikli eğitim vermeye devam ediyoruz. Sonuçta her şey geleceğimiz ve onları yetiştiren şimdilerimiz için.” diyerek sözlerini noktaladı.