Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminde Atatürk Konuşuldu
14 Kasım 2019, Perşembe - 15:39
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 16:52

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (SBKY) tarafından düzenlenen “SBKY Söyleşileri” bu hafta “Aydınlanma, Atatürk ve Cumhuriyet” konusunda gerçekleştirildi.

Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hasan Aydın; Fakültenin konferans salonunda katılımcılara Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aydınlanma ve Cumhuriyet konusunu anlattı. Ayrıca Doç. Dr. Aydın konferansın sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Söyleşiye; Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nuray Keskin, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

SBKY Söyleşileri devam edecek

Konferans başlarken selamlama konuşması yapan SBKY Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nuray Keskin, söyleşiler hakkında bilgi vererek “Öğrencilerimizin; ders dışı faaliyetlerde eğitim ve öğretim süreçlerinin zenginleştirilmesini amaçlıyoruz. Söyleşilerimizin Fakültede bir gelenek hâline gelmesini hedeflemekteyiz. Katılım seviyesinin üst düzey olmasının, bundan sonraki söyleşilerimizin de önünü açacağına inanıyorum.” dedi.