4. Uluslararası Kültür Günü Coşkusu
06 Mayıs 2019, Pazartesi - 16:11
Güncelleme: 23 Ocak 2020, Perşembe - 15:30

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 4. Uluslararası Kültür Günü (Intercultural Day) etkinliği düzenlendi.

Etkinlik, Eğitim Fakültesi İngilizce, Fransızca, Almanca Öğretmenliği hazırlık sınıfları ile isteğe bağlı hazırlık sınıfları ve diğer fakültelerin zorunlu hazırlık sınıflarına devam eden öğrencilere, kültürel farkındalık kazandırmak, uluslararası öğrencilere kendi kültürlerini tanıtma fırsatı sunmak ve öğrencilerin yabancı dil gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirildi.

Önceki yıllara göre gerek tanıtılan ülke sayısı gerekse katılım açısından oldukça fazla artış olduğu gözlemlenen etkinlik; dostluğa, kardeşliğe ve coşkuya ev sahipliği yaptı.