OMÜ’de Millî Gurur
18 Şubat 2019, Pazartesi - 10:24
Güncelleme: 19 Şubat 2019, Salı - 23:19

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Dr. Vedat Erim, yeniden Türkiye Erkek A Millî Masa Tenisi Teknik Direktörlüğü görevine getirildi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Teknik Kurul Başkanlığı (TÜSF) ve TÜSF Masa Tenisi Teknik Direktörlüğünü yürüten Vedat Erim'e, tekrar Erkek A Millî Masa Tenisi Teknik Direktörlüğü görevi verildi. Önceki dönemlerde teknik direktörlük görevini başarı ile yapan Erim, yeni dönemde daha büyük başarılar yakalayacaklarını belirtti.

"Yeni başarılar yakalayacağız"

Aldığı sorumluluğun farkında olduğunu belirten Erim "Önceden bu gururu yaşamıştık. Tekrar bize bu görev verildi. Bize bu görevi verenleri ve milletimizi mahcup etmemek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tabii bundan sonra çıtamızı biraz daha yükselteceğiz. Millî sporcularımızla çok çalışarak A Millî Takımımızı yeni başarılarla buluşturacağız. Bizi bu göreve layık gören Federasyon Başkanımız Fatih Karaca ve bize her zaman destek olan OMÜ yönetimimize teşekkür ediyorum." dedi.

Haber: İHA