Milletvekili Karaaslan Hastaları Ziyaret Etti
02 Şubat 2019, Cumartesi - 17:34
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 11:08

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.

Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını; Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Recep Sancak eşliğinde ziyaret eden Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, onlara geçmiş olsun dileklerini ileterek en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmaları temennisinde bulundu.

Çiğdem Karaaslan ve Zihni Şahin ayrıca, Onkoloji Servisi'nde tedavi gören Miray Demir bebek ile Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'nde 'leptin hormonu eksikliği' tedavisi süren Yağız bebeği ve diğer çocukları ziyaret etti.

Karaaslan, hasta ve yakınlarının görüş ve isteklerini de dinleyerek, doktorlarından bilgi aldı.