OMÜSEM’den Çatışma ve Öfke Kontrolü Semineri
27 Nisan 2018, Cuma - 09:45
Güncelleme: 30 Nisan 2018, Pazartesi - 09:11

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) tarafından, Samsun Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Samsun Şiddet Önleme ve İzleme Merkez Müdürlüğü personeline yönelik olarak “Çatışma ve Öfke Kontrolü” konulu seminer gerçekleştirildi.

Aile içi şiddet ve kadına yönelik şiddet vakalarında şiddet mağdurlarına daha etkin ve kaliteli hizmet sunma adına OMÜ Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümünde görevli Dr. Öğretim Üyesi Esat Şanlı tarafından seminer verildi.

Seminerde; "bir duygu olarak öfke, stres ve öfke ilişkisi, çatışmanın kaynağı olarak öfke, öfkenin sağlıklı ifade yolları ve çatışma çözmedeki rolü" örneklerle anlatıldı.