AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığından İş Birliği Ziyareti
17 Nisan 2018, Salı - 16:59
Güncelleme: 18 Nisan 2018, Çarşamba - 09:22

AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt ile Vezirköprü Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda Tarım Komisyonu Başkanı Ömer Şekerler ve beraberindeki yetkililer; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, İlçe Başkanı Kurt ve Meclis Üyesi Şekerler, Vezirköprü Meslek Yüksekokulu (MYO) bünyesinde açılması planlanan yeni program ve bu çerçevede gerçekleşecek olası iş birliği hakkında Prof. Dr. Ceyhan ile iştişarede bulunurken Vezirköprü MYO’yu ilçenin gelişmesindeki en önemli kurumlardan biri olarak gördüklerini belirttiler.

Sık tercih edilen programları bünyesinde barındıran bir meslek yüksekokulunun ilçe adına avantaj yaratacağına işaret eden konuklar bu yönde girişimde bulunmak istediklerini dile getirdiler.

Konukların, Vezirköprü’nün gelişim ve dönüşümünde Üniversiteyi itici güç olarak görmelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan ise OMÜ’nün bütün fakülte ve MYO’lar ile birlikte atılım göstermesi yönünde, göreve geldikleri günden bu yana yoğun bir tempo ve iş birliği ile çalıştıklarına vurgu yaparken konuklarına ilgilerinden ötürü teşekkür etti.