Eğitim Fakültesinde Görsel Sanatlar Sergisi
22 Aralık 2017, Cuma - 13:02
Güncelleme: 22 Aralık 2017, Cuma - 18:11

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri ve Sınıf Öğretmenliği Bölümü 4.sınıf öğrencileri, "Görsel Sanatlar Eğitimi ve Görsel Sanatlar Öğretimi Dersi" kapsamında bir sergi düzenledi.

Eğitim Fakültesi B Blok fuaye alanında düzenlenen serginin açılışına; Rektör Danışmanı Prof. Dr. Hüsnü Demirsoy, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun Ali Akbulut, Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı ve Bafra İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Kızılkaya, Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. İzzet Akça, Samsun Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Taner Yıldız, Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kaya Tuncer Çağlayan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Sergide farklı tekniklerde yapılmış iki boyutlu resim çalışmaları ve artık materyallerden tasarlanmış üç boyutlu çalışmalar yer aldı. Sergi koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Sena Sengir, ilk defa sanat eğitimi alarak çalışmalarıyla sergiye katkı sağlayan tüm öğrencilerine, büyük emek ve başarıları için teşekkür etti.

Gün boyunca sergilenen resim çalışmaları ve materyallere olan beğenilerini dile getiren akademisyen ve öğrenciler, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.