Kobi ve Girişimcilik Topluluğu İnovasyon Fuarında
22 Aralık 2017, Cuma - 11:39
Güncelleme: 22 Aralık 2017, Cuma - 18:13

Türkiye İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin alanında teknolojiye yön veren önemli firmalarının katıldığı Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası, 6-9 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. OMÜ Kobi ve Girişimcilik Topluluğu da Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası kapsamında “Born Global İstanbul’da yerini aldı.

En iyi ulusal 30 öğrenci topluluğu arasına girmesi nedeniyle İnovasyon fuarına davet edilen OMÜ Kobi ve Girişimcilik Topluluğu, İstanbul Born Global’ de çalışmalarını tanıtma fırsatı buldu.

Topluluk, üç yıldır faaliyette olmasına karşın ses getiren çalışmalara imza atıyor.  OMÜ Kobi ve Girişimcilik Topluluğu, Samsun başta olmak üzere Türkiye’nin önemli sanayi kuruluşlarına teknik geziler düzenliyor, öğrencileri mesleklerinin uygulama alanlarıyla tanıştırıyor. Topluluk ayrıca tecrübe paylaşımı amacıyla güçlü iş adamlarıyla öğrencileri aynı masada buluşturuyor ve Türkiye’nin önde gelen girişimcileriyle mucitleri ile tanıştırıyor.