OMÜ 15 Temmuz Demokrasi Nöbetinde
17 Temmuz 2017, Pazartesi - 08:45
Güncelleme: 20 Temmuz 2017, Perşembe - 19:48

15 Temmuz darbe girişiminin 1. yıl dönümünde düzenlenen anma etkinliklerinde Samsun meydanları doldu taştı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nde Cumhuriyet Meydanı’nda yerini aldı. Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, OMÜ yönetimi ve personeli, şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla yâd etmek için bir araya geldi.

Sivil toplum kuruluşları ve kurumlar Cumhuriyet Meydanı’nda stantlar açtı. Bu kurumlardan biri de Ondokuz Mayıs Üniversitesi oldu. Açılan stantta, bir yıl süreyle OMÜ’ye emanet edilen 57. Alay Sancağı sergilenirken OMÜ Senatosunun 15 Temmuz Bildirisi dağıtıldı.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 15 Temmuz demokrasi nöbetinde en başta yer aldı.

Fotoğraflarla 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

OMÜ Senato Bildirisi: 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü