Türkmenistan Büyükelçiliğinden Rektör Akan'a Ziyaret
19 Şubat 2016, Cuma - 14:53
Güncelleme: 19 Şubat 2024, Pazartesi - 09:12

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) düzenlenecek "Türkmenistan Bayrak Günü" etkinliğine katılmak amacıyla Samsun'a gelen Türkmenistan Büyükelçiliğinden bir heyet, etkinlikten önce Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan, Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Doç. Dr. Nalan Kızıltan ve Uluslararası İlişkiler Birimi Uluslararası Öğrenciler Ofisi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Buğra Genç de hazır bulundu.

Ziyarette, Türkmenistan Büyükelçiliği Başkatibi Murat Akmammedow, Rektör Hüseyin Akan'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, Türkmenistan Büyükelçisinin selamını iletti. OMÜ'de eğitim gören Türkmenistanlı öğrencilerle ilgili Büyükelçinin ricaları olduğunu dile getiren Akmammedow'a karşılık Rektör Akan ve ziyarette bulunan OMÜ yetkilileri, Üniversitenin uluslararası öğrencilerle ilgili çalışmalarını anlattı ve bu öğrencilere yapılan yardımlar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.