2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılının Bahar Dönemi, Öğretim Süreci Hakkında Açıklama
26 Şubat 2021, Cuma - 16:13
Güncelleme: 26 Şubat 2021, Cuma - 16:21

Sevgili Öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılının Bahar Dönemi, öğretim sürecinin nasıl yürütüleceği Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun görüşü doğrultusunda YÖK tarafından gönderilen Covid-19 salgını önlenmesine yönelik tavsiye kararlar dikkate alınarak 25 Şubat 2021 tarihli Senato toplantısında değerlendirilmiştir.

Alınan kararlar doğrultusunda; Üniversitemizdeki eğitim birimlerimizde Teorik dersler uzaktan eğitim yöntemiyle yapılacaktır, Uygulamalı dersler ise Nisan ayının ikinci yarısından itibaren ilgili eğitim birimlerinin kurul kararları doğrultusunda planlanacaktır.

Ayrıntılı bilgi eğitim birimlerinin web sayfalarından yayınlanacaktır. Tüm öğrencilerimizin başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini diliyoruz.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü