Tarih | 12.08.2025 |
Çorba | Düğün çorba |
Yemek | Kıymalı nohut |
Yemek 2 | Pirinç pilavı |
Yemek 3 | Cevizli kalburabastı |
Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrenciler ve akademik-idari personelin çevre bilincinin saptanması, çevre farkındalığı yaratmak ve potansiyel iyileştirme alanlarının belirlenmesi amacıyla ekteki anket hazırlanmıştır. Bu amaçla siz değerli katılımcılarımızın görüşlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Prof. Dr. Sait Bilgiç
Rektör
Çevre Duyarlılığı Anketi'ne ulaşmak için lütfen tıklayınız
11 Ağustos 2025, Pazartesi
11 Ağustos 2025, Pazartesi
08 Ağustos 2025, Cuma
08 Ağustos 2025, Cuma
Geri bildirimleriniz için tıklayınız.