‘OMÜ 50. Kuruluş Yılı ve Akademi Ödül Töreni’ne katılmak üzere Samsun’da bulunan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Prof. Dr. Fatma Aydın’ı ziyaret etti.
Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede; YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Rektör Prof. Dr. Fatma Aydın ‘dan Üniversitesinin gerçekleştirdiği çalışmalar ve hedefler hakkında bilgi aldı.
Rektör Aydın, olumlu düşüncelerinden dolayı YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a teşekkürlerini ifade etti. YÖK Başkanı Prof. Özvar ise üniversitenin çalışmalarını takdirle karşıladığını ifade ederek Rektör Aydın başta olmak üzere tüm akademik ve idari personele teşekkür etti.
Rektörlük makamında gerçekleşen görüşme sonrası YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, OMÜ Şeref Defteri’ni de imzaladı. YÖK Başkanı Özvar, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin kıymetli Rektörü Fatma Hanım’ın daveti vesilesi ile Üniversitemizi ziyaret ediyoruz. Yarım asırlık tarihi boyunca ülkemize hizmet eden bu güzide yükseköğretim kurumumuzun başarılarının artarak devam edeceği inancını taşıyorum. Daha nice yıllara.” ifadelerini kullandı.
Daha sonra YÖK Başkanı Özvar ve Rektör Aydın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin senato toplantısına katılarak akademisyenlerle fikir alışverişinde bulundular.
Ziyaret hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.