Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
20 Şubat 2018, Salı - 13:05
Güncelleme: 22 Şubat 2018, Perşembe - 09:43

"2017 - 2018 İkinci Yarıyıl Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı"; Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ile il müdürleri ve Üniversite yetkililerinin katılımıyla yeni Senato Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversite güvenliğinin en üst düzeyde sağlanması, güvenlik koordinasyonunun sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacıyla düzenlenen toplantıda, mevcut durum analiz edilerek alınacak tedbirler kararlaştırıldı.

Toplantı bitiminde Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun protokolünü makamında ağırladı.