Sudan Holy Quran and Taseel of Sciences Üniversitesi Rektörü Abaker Abdelbant Adan İbrahim’den Rektör Ünal’a Ziyaret
08 Ekim 2020, Perşembe - 15:03
Güncelleme: 10 Ekim 2020, Cumartesi - 12:13

Sudan Holy Quran and Taseel of Sciences Üniversitesi Rektörü Abaker Abdelbant Adan İbrahim, Üniversite Rektör Yardımcısı Barir Saadeldin Elsheikh, Üniversitenin Türkiye Şubesi Müdürü Majid Abdulrazzaq Khalaf Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, Sudan Holy Quran and Taseel of Sciences Üniversitesi Rektörü Adan İbrahim, Rektör Yardımcısı Elsheikh, Türkiye Şube Müdürü Khalaf, iki üniversite arasında yapılacak iş birlikleri ve geliştirilecek projelere dair fikir ve değerlendirmelerini paylaştılar.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başta mevkidaşı Rektör Abaker Abdelbant Adam İbrahim ve konuklarına iyi dilekleri için teşekkür etti.