Samsun Bölge Adliyesi Başkanı Çetin ve Cumhuriyet Başsavcısı Gülay’dan Rektör Ünal’a Ziyaret
20 Kasım 2023, Pazartesi - 16:25
Güncelleme: 25 Kasım 2023, Cumartesi - 21:21

Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mustafa Çetin ve Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Gülay, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Prof. Dr. Yavuz Ünal’a iade-i ziyarette bulundular.

OMÜ Rektörlüğünde gerçekleşen görüşmede; kurumlar arası iş birliği ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’a başarılar dileyen Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Çetin ve Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Gülay, yeni akademik yılın Samsun ve Üniversite için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Ünal da iyi dilekleri için konuklarına teşekkür etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.