Rektör Ünal’ın Konuğu Çankırı Eski Belediye Başkanı İrfan Dinç
10 Aralık 2021, Cuma - 15:32
Güncelleme: 10 Aralık 2021, Cuma - 20:17

Çankırı eski Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında ağırlanan Başkan Dinç, belediyeler ve üniversitelerin birlikte geliştirecekleri projeler ve bundan doğacak iş birliğinin, ülkemizin gelecek tahayyülü ve inşası için önem taşıdığına işaret ederek OMÜ’nün de bu anlamda yol gösterici paydaşlıkta başat dinamiklerden biri olacağını dile getirdi.

Konuk İrfan Dinç, sergilenen misafirperverlik adına Rektör Ünal’a şükranlarını sunarak OMÜ camiasına esenlik ve başarı dileklerini iletti.

Nazik ziyareti ve temennileri için konuğuna teşekkür eden Rektör Ünal da eğitim başta olmak üzere toplum ve iş dünyasına katma değer sunacak çalışmalar içinde olduklarına işaret ederken Samsun’un ortak paydasında OMÜ olarak daha fazla yer almaya gayret ettiklerini ifade etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.