Rektör Ünal’dan Milletvekillerine İade-i Ziyaret
26 Kasım 2020, Perşembe - 09:31
Güncelleme: 26 Kasım 2020, Perşembe - 09:31

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) yaptığı ziyarette Samsun milletvekilleri Çiğdem Kararaslan, Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Yusuf Ziya Yılmaz, ve Sinop milletvekili Nazım Maviş’le görüşerek Samsun’u ve bölgeyi ileriye taşıyacak hamleler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

OMÜ’yü kısa vadede ileriye taşıyacak hedeflerini milletvekilleriyle paylaşan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, eğitim ve Ar-Ge çalışmalarına yoğunluk vererek Samsun’a ve bölgeye katkı sunmayı amaçladıklarını kaydetti.

Üniversite ve şehir iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik projelerin de konuşulduğu görüşmelerde Rektör Ünal, piyasanın beklentilerini karşılayacak istihdama yönelik bir eğitim modeli oluşturmak için çalıştıklarını belirtti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren milletvekilleri, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ve ekibinin Üniversiteyi ileriye taşıyacak çalışmalar yapacağına olan inançlarını dile getirerek başarılar diledi.