Rektör Ünal’dan Ladik Belediye Başkanı Topal’a Ziyaret
23 Ağustos 2023, Çarşamba - 09:14
Güncelleme: 23 Ağustos 2023, Çarşamba - 09:24

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Ladik Belediye Başkanlığında gerçekleşen görüşmede; Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler verirken kurumlar arası ilişkilerin güçlendirilmesi yönünde Rektör Ünal’la istişarede bulundu. Görüşmede Rektör Ünal’a Genel Sekreteri Prof. Dr. İdris Varıcı ve Ladik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ünal Kılıç da eşlik etti.

İlçenin gelişmesinde Üniversitenin çok önemli bir fonksiyonu olduğunu ifade eden Başkan Topal, bu doğrultuda yapılacak çalışmalarda OMÜ ile iş birliği ve koordinasyon içinde olmaya önem verdiklerini söyledi. Rektör Ünal ise Üniversite olarak şehrin ve meslek yüksekokullarının olduğu ilçelerin özelliklerini ve dinamiklerini göz önüne almak suretiyle her zaman daha iyiye ulaşmayı amaçladıklarını belirtti.

Görüşmede yapımı devam eden Ladik Meslek Yüksekokulu (MYO) da gündeme alınırken burada sürecin hızlandırılmasına yönelik adımlarla ilgili fikirler paylaşıldı.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ve hediye takdimiyle sona erdi.